استاندار کرمان
پروژه «کرنوپیا» فصل تازه ای در اقتصاد گردشگری کرمان
استاندار کرمان گفت: پروژه گردشگری «کرنوپیا» در منطقه ۴ کرمان با یک مدیریت واحد و موقعیت مکانی منحصر به فرد افق تازه ای در تاریخ گردشگری شهر کرمان می گشاید.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان،پروژه "کرنوپیا" با سرمایهگذاری بخش خصوصی در وسعتی بیش از ۴۰۰ هکتار در شرق شهر کرمان است که با الهام از چشماندازهای طبیعی، آثار تاریخی، مسیرهای گردشگری و ظرفیتهای سرمایهگذاری موجود طراحی شده تا به یکی از بزرگترین مقاصد گردشگری ایران تبدیل شود.
این طرح از میدان بیرمآباد و باغهای ابتدای ورودی جاده قدیم ماهان آغاز و تا باغ تاریخی بیرمآباد، جنگل پردیسان، مجموعه آبشار، کوههای شیوشگان، تخت دریاقلیبیگ، تلهکابین، پردیسان ملل و پایین دست قلعه اردشیر امتداد مییابد و در نهایت به مجموعه پارکها و محور فرهنگی تاریخی گنبد جبلیه میرسد.
محمدعلی طالبی صبح امروزدر نشست بررسی پروژه گردشگری، تفریحی و فرهنگی "کرنوپیا" که قرار است در وسعتی بیش از ۴۰۰ هکتار در شرق شهر کرمان اجرایی گردد؛ گفت: این طرح در اقتصاد آینده گردشگری کرمان اثرگذار خواهد بود.
وی ادامه داد: از امروز پیگیریهای اجرایی طرح آغاز میشود که نیاز شهر کرمان با توجه به ظرفیتهای گردشگری موجود است.
استاندار کرمان گفت: شخصا تاکید داشتم که در خصوص طرحی که دربرگیرنده همه مباحث زیارتی و تفریحی این منطقه از شهر کرمان باشد، کار کنیم.
طالبی ادامه داد: برای مدیریت مزار شهید حاج قاسم سلیمانی، جنگل قائم و مسائل از این دست، خرده چالشهایی داشتیم که به مدیریت غیرمتمرکز در این محدوده بر میگردد و راه حل توسعه گردشگری و ساماندهی به این منطقه را در مدیریت واحد بر همه این ظرفیتها میدانم.
استاندار کرمان گفت: این اتفاق مبارک در منطقه ۴ کرمان با یک مدیریت واحد بر همه عناصر، در کنار هم میتوانند بهترین موقعیت گردشگری ایران را رقم بزند.
طالبی بیان کرد: تنوع گردشگری که در این محدوده وجود دارد از کوه و آثار باستانی که مظلوم واقع شده بینظیر است.
براساس این گزارش شهردار کرمان نیز در این جلسه از گسترش و ترویج فرهنگ سرمایهگذاری در کرمان سخن گفت و افزود: به واسطه نگاه و پیگیریهای دکتر طالبی استاندار کرمان و برگزاری جلسات متعدد در راستای آبادانی و توسعه استان، شاهد گسترش فرهنگ سرمایهگذاری هستیم.
وی از همراهی شهرداری کرمان در مسیر سرمایهگذاری گفت و افزود: شهری که نقطه به نقطه آن سرشار از ظرفیتهای سرمایهگذاری است، به یک هم افزایی نیاز دارد تا کارهایی انجام شود که در راستای توسعه و آبادانی باشد و پتانسیلها را بالفعل کنیم.