طرح ملی انتقال آب از سد کوچری به ساوه با پیشرفت ۳۰ درصدی جزو مالیاتهای نشان دار قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیرعامل شرکت آب منطقهای ساوه گفت: طرح اضطراری انتقال آب از آوه به ساوه به طول ۳۰ کیلومتر در حال انجام است.
حسین اسدی در جریان بازدید از این طرح گفت: حدود ۸ هزار میلیارد ریال برای انجام این پروژهی اضطراری برآورد شده که تا کنون ۶ هزار میلیارد ریال تخصیص یافته است.
وی افزود: این پروژه در انتهای طرح ملی انتقال آب از سد کوچری به طول ۱۸۱ کیلومتر از سد کوچری تا ساوه است که تاکنون ۳۰ درصد آن عملیاتی شده است.
مدیرعامل آبفای استان مرکزی نیز گفت: برای این پروژه، حفر ۱۸ حلقه چاه آب نیز در دستور کار قرار گرفته که تاکنون عملیاتی شده و ۱۰ حلقه چاه نیز تجهیز شده است.
سعید سرآبادانی افزود: خطوط انتقال و برق رسانی چاههای آبی که در منطقهی اکبر آباد ساوه حفر شده نیز عملیاتی شده است.
فرماندار ساوه نیز گفت: این پروژه از سال ۸۵ در ردیف پروژهای ملی قرار گرفت و با توجه به بحران آب، برنامه ریزی برای جایگزین کردن منابع آبی، با اجرای عملیات اضطراری انتقال آب از آوه به ساوه در دستور کار قرار گرفته است.
سید مهدی حسینی افزود: اگر ظرف کمتر از دو سال این آب به ساوه نرسد، با یک چالش بزرگ آب مواجه خواهیم شد.
وی اضافه کرد: پروژهی انتقال آب ساوه، در فهرست مالیاتهای نشان دار نیز قرار گرفته و اصناف میتوانند در زمان پرداخت مالیات خود، محل مصرف و هزینه را در این پروژه تعیین نمایند.
علیرضا طهماسبی مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ساوه نیز گفت: خشکسالی و بحران آبی سال گذشته، به حدود ۱۱۰۰ هکتار از باغات انار شهرستان ساوه در زیر دست سد الغدیر را ۱۰۰ درصد خسارت وارد کرد و با روند کم آبی و کاهش بارندگیهای امسال نیز پیش بینی میکنیم، ۱۰۰۰ هکتار از باغات شهرستان ساوه از دست خواهد رفت.
جمال محمدی مسئول بهره برداری سد الغدیر ساوه نیز گفت: با کاهش بارندگی ها، هم اکنون تنها ۹ درصد از ظرفیت سد الغدیر دارای ذخیرهدی آبی است.