• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۸۴۸۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵
سیاسی » عمومی

نمایندگان مخالف استیضاح همتی در مجلس، چه گفتند؟

در نوبت دوم رسیدگی به تقاضای استیضاح وزیر اقتصاد در صحن علنی مجلس، نمایندگان مخالف استیضاح همتی، سخنرانی کردند.

نمایندگان مخالف استیضاح همتی در مجلس، چه گفتند؟

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدقسیم عثمانی در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به طرح استیضاح عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی به مخالفت با استیضاح وی پرداخت و ضمن اینکه استیضاح را حق نمایندگان مردم دانست، گفت: استیضاح نوعی توضیح خواهی نمایندگان از وزیر است که نه تنها جایگاه او را ضعیف نمی‌کند بلکه می‌تواند به تقویت جایگاه او کمک کند.

نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همه استیضاح کنندگان به حق از شرایط بد اقتصادی گفتند، عنوان کرد: شرایط اقتصادی مساعد نیست و دولت نیز به آن واقف است که بیان و تکرار آن چندان جالب نیست و مشکلی را حل نمی‌کند ضمن اینکه وزیر اقتصاد عامل این شرایط نیست. ما می‌توانیم از او توضیح بخواهیم، اما نباید به اشتباه او را عامل و بانی این شرایط بدانیم.

وی با اشاره به دو محور اصلی استیضاح که تورم و نرخ ارز بود، اظهار داشت: عامل اصلی تورم، کسری بودجه هزار همتی است؛ بودجه‌ای که مجلس قبل آن را تصویب کرده و دولت قبلی آن را پیشنهاد داده است و کار این دولت نیست. تأمین این کسری قطعا آثار تورمی خواهد داشت و عامل این تورم نه این دولت بلکه مصوب کنندگان و پیشنهاددهندگان بودجه در سال گذشته بوده‌اند.

عثمانی با بیان اینکه افزایش نرخ ارز خارج از اراده دولت است، گفت: اگر دولت ابزار لازم برای مقابله با افزایش نرخ را نداشته باشد آیا می‌توان از دولت انتظار داشت که نرخ ارز را کنترل کرد؟ تنها با استفاده از خود ارز است که می‌توان نرخ ارز را کنترل کرد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با بیان اینکه امروز با افزایش تقاضای بخشی از مردم و به ویژه سفته بازان مواجه هستیم که نمی‌توان آن را منکر شد، اظهار داشت: طی ۶ ماه گذشته، اتفاقاتی رخ داد که همه آنها روی میزان تقاضای ارز تأثیرگذار بود.

وی در ادامه با بیان اینکه دولت فعلی با مشکلاتی مواجه بود که دولت‌های قبلی با آن مواجه نبودند، به تشریح برخی از این دلایل پرداخت و افزود: ناامنی ناشی از ترور شهید اسماعیل هنیه، ترور شهید سیدحسن نصرالله و سران حزب الله توسط باند تروریستی رژیم صهیونیستی، حملات متقابل رژیم صهیونیستی بعد از عملیات وعده صادق، سقوط بشار اسد و حوادث غزه و لبنان، برگزاری انتخابات آمریکا و روی کار آمدن یک رئیس جمهور شرور و حامی صهیونیست ها، احتمال ایجاد تنش میان ایران و آمریکا، تجربه جامعه در روند افزایشی همیشگی قیمت ارز، رکود سایر بازار‌ها و فرار سرمایه از همه بازار‌ها به بازار ارز، فرار سرمایه سرمایه‌داران به خارج از کشور که باعث شد شاهد فرار ارز‌ها باشیم از جمله اتفاقاتی بود که باعث افزایش میزان تقاضای مردم و به دنبال آن جهش قیمت ارز شد.

عثمانی در ادامه با بیان اینکه پاسخگویی به این تقاضا نیازمند تزریق ارز بیشتر به بازار بود، ابراز داشت: عامل افزایش و جهش قیمت ارز در این دوره، تصدی چند ماهه دولت، ناتوانی تیم اقتصادی دولت و امثال آن نیست بلکه نداشتن ارز کافی برای تأمین تقاضای اضافی است که به دلایل مذکور رخ داده بود.

عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی در ادامه تأکید کرد: ما امروز باید دست این دولت را بگیریم و نباید زیر پای او را بکشیم. افزایش نرخ ارز امروز طبیعی است چون وقتی ارز برای عرضه وجود نداشته باشد، نرخ آن افزایش می‌یابد.

وی در ادامه استیضاح را دلسوزانه خواند، اما آن را در برهه زمانی فعلی مطلوب ندانست و گفت: امروز این استیضاح افراط در به کارگیری از ابزار نظارتی است از سوی دیگر برکناری وزیر شاید در کوتاه مدت پاسخی به جامعه از سوی ما باشد، اما درمان درد نبوده و در این شرایط خاص و در آستانه ایام عید و ماه مبارک رمضان این کار به هیچ وجه مطلوب نیست و حداقل باید به وقت دیگری موکول شود.

عثمانی در ادامه صحبت‌های خود با بیان اینکه عامل شرایط امروز اقتصاد کشور، وزیر نبوده بلکه تحریم‌ها و عوامل خارجی است، خاطرنشان کرد: ما زیر یوغ دشمن نمی‌رویم و در چنین شرایطی باید از وزیر حمایت کنیم. امروز همه وزیر را نقد کردند، اما کسی نگفت او فاسد، ناسالم یا رانتخوار است، وزیر هزار همت رانت را از گلوی رانتخواران درآورده و به سرمایه کشور بازگردانده است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور در مجلس اضافه کرد: ما مرد میدان هستیم، اما به خاطر انتشار نادرست اخبار، گردن یک متخصص دلسوز را نمی‌زنیم و این عزت مجلس است. دکتر پزشکیان دلسوز مردم است و اگر تشخیص می‌داد آقای همتی مناسب کابینه او نیست حتما زودتر او را عزل می‌کرد از این رو نباید ما مجلسی ها، وفاق را بر هم بزنیم. رئیس جمهور خود از جنس مجلس است که اگر نیاز بداند، وزیر را تغییر می‌دهد.

وی در ادامه مشغول سازی مسئولان کشور را یکی از دسیسه‌های دشمن دانست و گفت: ما باید از ابزار‌های نظارتی مجلس به درستی استفاده کرده و در آن افراط نکنیم. از این رو امروز نیز بیایید در استیضاح عجله نکنیم که اگر رئیس جمهور احساس کند آقای همتی در جهت ریل گذاری انجام شده گام بر نمی‌دارد خودش ایشان را تغییر می‌دهد.

عثمانی ادامه داد: فروش نفت نیازمند رقابت بین المللی است، اما معتقدیم این رقابت نیازمند برقراری روابط با آمریکا و اسرائیل نیست؛ این رقابت باید در شرایط برابر و مناسب باشد و ما بار‌ها ثابت کرده‌ایم که بدون ارتباط با این رژیم‌ها می‌توانیم در دنیا رقابت کنیم. مردم ایران، مردم شجاع و بابصیرتی هستند و درک می‌کنند که لازم است به دولت کمک شود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور در مجلس شورای اسلامی در پایان بورس طی همین ۶ ماه، ۴۰ درصد رشد پیدا کرده است، عنوان کرد: شرایط امروز کشور شرایطی است که منجر به این اتفاقات شده و حتی این اتفاق نیز ناشی از سیاست‌های رئیس جمهور و تیم اقتصادی او نیست. نمایندگان شرایط دولت و کشور را می‌دانند از این رو در جهت همراهی با دولت و اثبات آن به این استیضاح رأی نمی‌دهد.

بی وزیر کردن اقتصاد ایران در آستانه سال جدید به صلاح کشور نیست

حسن قشقاوی در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در مخالفت با طرح استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: همگان می‌دانیم که اقتصاد کشور در وضعیت نامطلوبی قرار داشته و متاسفانه معیشت مردم به نقطه منفی نزدیک‌تر می‌شود. گرانی مستمر و کوچک شدن سفره مردم به ویژه در ماه‌های اخیر فشار فزاینده‌ای را به قشرهای محروم و دهک‌های پایین درآمدی وارد کرده و چشم‌انداز مبهمی را پیش روی آنها قرار داده است.

نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی گفت: اینجانب به عنوان نماینده یکی از محروم‌ترین مناطق استان تهران به طور روزانه و حتی ساعتی با دغدغه‌ها و مشکلات مردم مواجه بوده و شاهد سنگینی بار مشکلات، معیشتی و اقتصادی بر روی دوش آنها هستم، بنابراین ذکر این نکته ضروری است که در نامطلوب بودن وضع اقتصادی و فشار سنگین معیشتی بر مردم هیچ اختلاف نظری با نمایندگان موافق و مخالف استیضاح وزیر اقتصاد وجود ندارد؛ لذا ضروری است که هیچ یک از نمایندگان در این رابطه خود را نماینده تر، یا آگاه‌تر و طرف مقابل کم اطلاع تر، یا بی‌اعتناتر به مشکلات معیشتی مردم قلمداد نکند؛ بلکه آنچه مورد اختلاف بین موافقین و مخالفان استیضاح وزیر است، اولا دلایل و ریشه‌های وضع موجود و دوما راه حل‌های عبور از این مشکلات است و بس.

قشقاوی در ادامه با اشاره به اینکه اقتصاد ایران دچار بحران‌ها و چالش‌های مضمن و دنباله دار است اضافه کرد: متاسفانه ایران تنها کشور دنیا است که قریب به ۵ دهه – یعنی دهه آخر رژیم گذشته تا الان – دچار تورم دو رقمی است، به گونه‌ای که نه تنها در سال‌های افت درآمد‌های نفتی، بلکه در سال‌های رشد چشمگیر این درآمد‌ها نیز تورم‌های بالا را تجربه کرده‌ایم. علاوه بر درآمد‌های نفت ایران در زمان اتخاذ سیاست‌های مختلف و متفاوت ارزی نیز دارای تورم‌های دو رقمی بوده است. به گونه‌ای که چه در زمان ارز تک نرخی و چه در زمان وجود ارز چند نرخی همواره تورم‌های دو رقمی دامن گیر اقتصاد ایران بوده است.

وی افزود: در سال‌های اخیر نیز علی رغم تخصیص ارز با نرخ یارانه‌ای و ترجیحی همواره رشد قیمت ارز در بازار آزاد را به صورت یک سال در میان شاهد بوده‌ایم؛ به گونه‌ای که قیمت ارز در سال‌های ۹۸، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ با تثبیت نسبی و بعضا افزایش ناچیز همراه بوده است، اما در سال‌های ۹۹، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۳ با جهش مواجه شده است. لازم به ذکر است که رکورد افزایش نرخ ارز در شش ماهه دوم سال‌های اخیر متعلق به شش ماهه دوم ۱۴۰۱ بوده است به گونه‌ای که قیمت ارز در بازار آزاد حدود ۶۷ درصد رشد را به خود دیده است.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان تاکید کرد: رشد ۶۷ درصدی نرخ ارز آزاد در سال ۱۴۰۱ در شرایطی رخ داده است که همزمان ارز با نرخ ترجیحی و نیمایی تخصیص داده شده است و تغییر خاصی نیز در این نرخ‌های ارز به وجود نیامده بود. آیا این آمار و اطلاعات بیانگر آن نیست که اقتصاد ایران دارای مشکلاتی عمیق، ریشه‌ای و بنیادین است؟ آیا صرفا آمدن فلان وزیر یا استیضاح و برکناری او آن هم فقط چند ماه بعد از شروع به کار، حقیقتا می‌تواند حلال مشکلات از گذشته برجای مانده اقتصاد ایران باشد؟ آیا ساده‌سازی مشکلات اقتصادی چند دهه گذشته و تقلیل آن به یک یا چند تصمیم آنی و مقطعی امری ساده انگارانه و غیرکارشناسی نیست؟

این نماینده مجلس خطاب به سایر نمایندگان گفت: اقتصاد ایران با اقدامات و تصمیمات عجولانه درست نمی‌شود. اجازه دهید سریع‌تر بگویم اقتصاد ایران حتی صرفا با اراده و تصمیم دولت‌ها نیز به تنهایی اصلاح نخواهد شد. به عنوان کسی که اولین بار ۳۲ سال قبل افتخار نمایندگی مجلس را داشتم و با تجربه ۹ سال نمایندگی مردم در مجلس، ۱۰ سال خدمت در کسوت سخنگویی و معاونت پارلمانی و کنسولی وزارت امور خارجه در دولت‌های مختلف و ۱۳ سال در پست سفیری در کشور‌های مختلف خدمت شما عرض می‌کنم که مجالس گذشته نیز همچون دولت‌های قبل باید مسئولیت خود را در وضعیت کنونی کشور بپذیرند.

قشقاوی گفت: دولت و این مجلس در بستر بودجه‌ای است که مجلس سال گذشته تصویب کرده و برنامه پنج ساله هفتم توسعه است که مجلس گذشته تصویب کرد، بودجه‌ای که ما در مجلس دوازدهم تصویب کردیم تازه از سال آینده شروع می‌شود. وقتی بودجه سالیانه کشور با ارقام سرسام آور کسری تراز عملیاتی بسته می‌شود. وقتی نگاه بخشی، صنفی و محلی سیاست‌های مالی دولت را به چالش می‌کشد. وقتی دخالت‌های گاه و بیگاه ارگان‌های غیرمسئول و فشار‌های عدیده داخلی و خارجی اجازه اصلاح امور را به دولت نمی‌دهد چگونه قرار است اقتصاد ملی اصلاح شود؟

وی خطاب به نمایندگان مجلس ادامه داد: براساس گزارش سازمان برنامه و بودجه حجم نقدینگی کشور از ابتدای دهه ۹۰ تاکنون حدودا ۳۰ برابر شده است، میزان خلق پول در کشور که منشأ اصلی این ناترازی‌ها و تورم است هم اکنون به عدد سرسام آور ۷ هزار میلیارد تومان در روز رسیده است. محاسبات تورم براساس رشد نقدینگی در چارچوب نظریه مقداری پول بسیار ساده و پیش پا افتاده است، با این میزان رشد نقدینگی چگونه انتظار دارید ارزش پول ملی کم و در نتیجه چگونه می‌خواهید سفره و معیشت مردم کوچک‌تر نشود.

قشقاوی با طرح این سوال که چرا نمی‌پذیریم مقصر وضع موجود اشخاص و افرادی، چون شهید رئیسی، پزشکیان، خاندوزی و همتی و فرزین نیستند، تصریح کرد: شرایط فعلی جهان ریسک‌های جدی خارجی را به کشور‌های مختلف به ویژه ایران عزیزمان تحمیل کرده است. به قدرت رسیدن تیم شرور و غیرقابل اعتماد فعلی در کاخ سفید همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند مسیر هرگونه مذاکره شرافت مندانه را کاملا مسدود کرده است. همگان دیدید که برخورد اخیر دولت مردان امریکایی با رئیس جمهور اوکراین چگونه بود. آنها که خود وی را با رویای عضویت در ناتو به جنگ با کشور همسایه تحریک کرده بودند اکنون یک کشور مستقل، آگاه و ثروتمند را به ویرانی کشانده، میلیارد‌ها دلار بدهی را به آن تحمیل کرده و تازه به معادن و ذخایر غنی آن نیز چشم طمع دوخته‌اند.

وی در ادامه افزود: حال که با تدبیر داهیانه و عزتمندانه مقام معظم رهبری مسیر آینده کشور مشخص شده است، آیا نباید همه ما در سایه سار ولایت متحد و یکپارچه برای سناریو‌های پر ریسک پیش روی در فضای متلاطم بین‌المللی هر لحظه آمادگی داشته باشم؟

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس با بیان اینکه پاییز سال آینده مقطع سرنوشت ساز در پرونده هسته‌ای ایران است، اضافه کرد: در شرایطی که دشمنان این مرز و بوم به وضعیت داخلی کشور توجه کرده و منتظر بهره برداری از شکاف‌های داخلی و به هم ریختگی مدیریتی هستند آیا بی‌ثبات کردن مدیریت اقتصادی کشور در چنین وضعیتی به نفع منافع ملی ما است.

قشقاوی با اشاره به استیضاح وزیر اقتصاد در دولت اول روحانی و هفت ماه بی‌وزیر ماندن وزارتخانه اقتصاد عنوان کرد: بنده براساس تجارب گذشته معتقد هستم که بی‌وزیر کردن اقتصاد ایران در آستانه سال جدید و ایجاد سردرگمی چندین ماهه در مهم‌ترین ارگان اقتصادی دولت به هیچ عنوان به صلاح کشور نیست. بی‌تردید دشمنان شرور این آب و خاک به بی‌ثباتی در مدیریت اقتصادی کشور چشم طمع دوخته‌اند و به آن به چشم یک فرصت جهت تحمیل فشار‌های مضاعف به اقتصاد ملی می‌نگرند.

این نماینده مجلس دوازدهم گفت: حکایت ما مانند خانواده‌ای است که دزد در گوشه و کنار منتظر است خانه تخلیه شود و برای دزدی به خانه بزند، اما اهل خانواده درگیر این هستند که به کجا سفر کنند. ما نباید به یک تصمیم نادرست، عجولانه و سیاسی خودمان خدای ناکرده با دست خودمان اقتصاد ایران را به ورطه بی‌ثباتی برسانیم و برای دشمنان این مرز و بوم جهت فشار فزاینده اقتصادی فرصت خلق کنیم.

وی در ادامه خطاب به رئیس جمهور گفت: می‌دانید که وضعیت دهک‌های پایین درآمدی به نقطه‌ای تحمل ناپذیر و شکننده رسیده است، در این حالت دولت باید اقدامات جبرانی و حمایتی معیشتی را در استانه سال نو و ماه مبارک رمضان برای قشرهای ضعیف جامعه، کارمندان و کارگران در رأس اولویت‌های خود قرار دهد. به طور مشخص در روز‌های آینده بحث تعیین حداقل حقوق و دستمزد در شورای عالی کار مطرح است، با هیچ توجیه اقتصادی، اجتماعی، قانونی، شرعی، اخلاقی و وجدانی افزایش حداقل دستمزد کمتر از میزان تورم قابل قبول نیست.

قشقاوی گفت: آمار و ارقام نشان می‌دهد که سهم دستمزد نیرو‌های انسانی از سبد هزینه‌های بنگاه‌ها بسیار ناچیز است و ادعای تورم شدید در اثر افزایش حداقل دستمزد از نظر علم اقتصاد درست نیست؛ لذا به عنوان نماینده مردم محروم از شما می‌خواهم که به وزیر کار و سایر دست اندرکاران دستور دهید بدون تردید و تبصره و ماده دستمزد کارگران را حداقل به میزان تورم افزایش داده و اجازه ندهند شکاف بین قدرت خرید کارگران و هزینه معیشتی آنها بیشتر شود.

این نماینده مجلس در پایان گفت: در این ماه مقدس با زبان روزه می‌گویم که هدف بنده با مخالفت با استیضاح وزیر اقتصاد صرفا در نظر گرفتن مصالح عالیه ملی و منافع توده‌های مردم عزیز و شریف به ویژه قشرهای آسیب پذیر جامعه است، خداوند شاهد است که بنده کمترین انگیزه شخصی، سیاسی، باندی و جناحی در این خصوص نداشته و تنها فهم و درک خویش را از شرایط بین‌المللی و کشور در این مقطع تاریخی بیان کردم.

همتی یک شبه ۴۰ درصد از ارزش دارایی مردم را به فنا داد

مهدی کوچک زاده، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و پردیس، در موافقت با استیضاح عبدالناصر همتی، متن اظهارات خود را در اختیار خبرگزاری ها قرار داد که جزئیات آن به شرح زیر است:

مردم نجیب ایران لازم است یادآوری کنم من همانم که برای رای آوری استعفای همکارمان آقای عبد الکریم حسین زاده و پیوستن او به مجموعه معاونان رئیس جمهور شماتت دوستان را به جان خریدم و موافق صحبت کردم تا هم منافع ملی توسط خناسان مقسم مردم به کرد و فارس و ترک و شیعه و سنی مخدوش نشود و هم در راستای وفاق قدمی برداشته باشم.

اکنون نیز برای کمک به رئیس جمهوری که رهبر معظم انقلاب موفقیت وی را موفقیت همه بر شمرده،‌اند قصد دارم با استیضاح وزیر اقتصادموافقت نمایم.

مردم شریف ایران؛ همکاران گرامی؛ رئیس جمهور محترم، حضار ارجمند؛ ما متهمیم به استیضاح سیاسی که برخی آن را انکار و جمعی بر آن اصرار می‌ورزند. من، اما تأکید می‌کنم استیضاح مجلس صددرصد سیاسی است. استیضاح مجلس، فریاد اعتراض پابرهنگان و محرومین علیه خوش گذرانی مرفهین بی دردیست که در کابینه رئیس جمهور مردمی نفوذ کرده‌اند. استیضاح امروز فریاد اعتراض مردم محروم و نجیب علیه سیاست‌های و عملکرد وزیری است که:

۱. یک شبه ۴۰ درصد ارزش دارایی مردم را به فنا داده است.

۲- معتقد است وزیر بهترین ماشین را سوار شود، اما مشکل مردم را حل کند حال آنکه خود علیرغم بهره مندی از بهترین امکانات، مردم را به خاک سیاه نشانده است.

۳- به آنچه برای دیگران می‌طلبد بر خود راضی نیست. او که رئیس جمهور محبوب کشور را با حرف‌های بی اساس خود متهم به ناتوانی و دعوت به استعفا می‌کرد اکنون علیرغم اینکه همه شاهد نابودی ارزش دارایی مردم و کشور بر اثر سیاست‌ها و عملکرد وی هستند، شهامت استعفا ندارد.

۴. وزیری که برای کسب کرسی وزارت روزی مدعی میشود که من دیگر تجربه دارم و زیر بار تصمیم سران قوا نمی‌روم و روز دیگر بعد از جلوس بر کرسی قدرت در برابر ادعای رئیس جمهور مبنی بر بی ربط بودن مشکلات مرتبط با بانک و پول و ارز و ... به وزیر اقتصاد مهر خاموشی بر لب می‌زند.

استیضاح ما انعکاس فریاد مردم و جوانان بیکار علیرغم داشتن همه صلاحیت‌های لازم علیه وزیری است که به استناد مندرجات سوابق شغلی اش طی یک دهه همزمان حداقل ۷ پست مدیریتی داشته است.

وی در ادامه برخی از پست‌های مدیریتی وزیر اقتصاد را به شرح زیر اعلام کرد:

رئیس شورای عالی و رئیس هیئت مدیره شرکت بیمه اتکایی آسیایی در بانکوک

رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل بانک سینا

عضو کمیته اقتصادی شورای عالی امنیت ملی

عضو هیئت مدیره بانک ایران و مصر

رئیس هیئت مدیره ملی بانک لندن

رئیس هیئت مدیره بیزینس بانک مسکو

رئیس هیئت مدیره فیوچر بانک بحرین

در ادامه این اظهارات آمده است: ملت بزرگ ایران این استیضاح فریاد اعتراض مردمی است که حیران‌اند با چه هدفی و برای رفع کدام مشکل معیشتی شان روزانه میلیارد‌ها سکه و طلا حراج می‌شود و تاکنون چند درصد از آن هدف محقق شده در حالی که خود در تأمین اقل مایحتاج زندگی در نزد زن و فرزند شرمنده‌اند.

آری استیضاح ما فریاد مردم محروم و پابرهنه علیه خوش گذرانی مرفهان بی درد جاخوش کرده در مناصب است و در این مسیر انتظار داشتیم و داریم پزشکیان در کنار ما می‌ایستاد.

ما همان طور که باور نمی‌کنیم اطراف پزشکیانی که مواضع ضد آمریکایی اش را امام خامنه‌ای ستود، متکدیان مذاکره با آمریکا جمع شده باشند، باور نمی‌کنیم وزیر اقتصادش کسی باشد که دل به مذاکره برای رفع تحریم‌ها بسته باشد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بورس ۴۰ درصد رشد داشته دلار و سکه هم حدود ۹۰ درصد پس ۷۰ درصد مردم هم به همان درصد فقیرتر شدن چقدر بعضی از شما نمایندگان خوبین
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
انفجار کنترل‌ شده در تبریز حین عملیات خنثی‌سازی مهمات
اخبارنقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
استقبال خانواده‌ها از کلاس‌های تابستانی فرهنگسرا‌های کیش
اجرای انفجار کنترل‌شده در محدوده شرق اصفهان
انتصاب علی مرادی به عنوان قائم مقام معاونت سیاسی سازمان صداوسیما
نجات جان ۱۱۹ نفر در دریای خزر
یک تیم قطری دومین حریف تدارکاتی سپاهان شد
مرمت مسجد جامع نوبندگان و جداره‌های تاریخی فسا آغاز شد
یادواره شهدای گیلانی حملات رژیم صهیونیستی با حضور رئیس جمهور _ تهران
حمله خرس به یک چوپان در کجور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)