پخش زنده
امروز: -
بمنظور مقابله با خشکسالی و ریزگردها 602 زیر حوضه برای آبخیزداری کشور تعیین شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزچهارمحال وبختیاری،معاون حفاظت وامور اراضی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری در نشست معاونان حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری گفت: در حوزه آبخیزداری حدود 602 زیر حوضه در سدهای شهرستانهای کشور مشخص شده است که به لحاظ مرز اراضی ملی و غیر ملی و کاداستر و انجام کارهای سازه ای نیز اقدامات مطلوبی در حال اجراست.
مسعودمنصور افزود: هم اکنون کشور دارای دو بحران اساسی کم آبی و فرسایش و ریزگردها است که برخی از استانها از جمله استان خوزستان با آن در گیر است.
به گفته وی، اکنون از سوی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری در بخش بیابان زدایی کار بیولوژیک و سازه ای در دست بررسی و اجراست تا منشاء داخلی ریزگردها کنترل شود.
وی در خصوص پدیده زمین خواری هم گفت: زمین خواری واژه ای است که یک طیفی از تخلفات را در بر می گیرد و زمین خواری به این مفهوم که یک جرم مشخص در قانون باشد، نیست بلکه گسترده ای از اقدامات است.
وی افزود: اگر کسی جعل سندکردو اراضی ملی را خریدوفروش کردو یا کسی که درختان جنگل را قطع کند و ساخت و ساز در آن انجام دهد به عنوان زمین خوار تلقی می شود.
منصور گفت: تصرفات اراضی بین 20 تا 25درصد از پرونده های جرایم مختلف منابع طبیعی را سالانه تشکیل می دهد.
معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل ها،مراتع و آبخیزداری گفت: در 4 سال اخیر حفاظت بیش از 22میلیون هکتار از اراضی ملی به خود مردم واگذار شده و این سطح به غیر از اراضی طرح دار است که باعث کاهش سیر نزولی جرایم منابع طبیعی شده است.
نشست معاونان حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری به مدت دو روز با محوریت بحث و تبادل نظر درباره مباحث نقشه کاداستر در چغاخور چهارمحال و بختیاری برگزار شد.