گوشت قرمز در سنندج گران است
افزایش قیمت گوشت در استان قابل قبول نیست و با متخلفان و گران فروشان به شدت برخورد میشود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کُردستان، معاون امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری کُردستان دیشب در سومین کمیسیون تعزیرات حکومتی استان، گفت: هیچ دلیلی برای افزایش قیمت گوشت وجود ندارد و با افراد متخلف برخورد میشود.

حسین فیروزی، گفت: با وجود اینکه کُردستان تولید کننده دام است، اما قیمت گوشت نسبت به استانهای دیگر ۳ هزار تومان گرانتر است.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان کُردستان، گفت: بر اساس آنالیز، قیمت قیمت گوشت گوساله باید ۴۲ هزار تومان باشد که در شهر سنندج کیلویی ۴۵ هزار تومان به فروش میرسد.
محمّد دروزمی، گفت: میانگین تولید دام در استان دو برابر کشور است و این افزایش قیمت قابل قبول نیست.
سیدنجیم حسینی، مدیر کل تعزیرات حکومتی استان هم گفت: از امروز با تشکیل گشت مشترک این موضوع را بررسی و با کسانی که موجب افزایش قیمت گوشت شده اند، برخورد میکنیم.
محمّد کرمی، رییس اتحادیه قصابان هم در دفاع از افزایش این قیمت، گفت: کمبود کشتار در دو ماه گذشته باعث این افزایش شده است، اما مسئولان این دلیل را دلیل موجهی نمیدانستند.
معاون دامپزشکی استان هم در این جلسه گفت: در دو ماه گذشته ۸ هزار رأس دام سبک از استان خارج شده و تنها ۲۹۰ رأس وارد استان شده است.
ناصر مخدوم گفت: در همین مدت کشتار دام سبک نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته و دلیل این کاهش، افزایش بارندگی و عدم فروش دام از سوی تولیدکنندگان و صادرات آن به استانهای مرکزی و خارج از کشور است.